Zoneterapi, børn (0-11 år) :  300 kr. pr. behandling / 15-30 min. 

 
Zoneterapi, unge (12-17 år) :  400 kr. pr. behandling / 30-45 min. 

 
Zoneterapi, voksne (18 år og op) : 500 kr. pr. behandling / 45 min. 
 
Zoneterapi kombineret med øreakupunktur. Der sættes 3-4 nåle i hvert øre som bliver siddende under zoneterapi behandlingen.: 525 kr. pr. behandling / 50-60min.

 
Øreakupunktur med permanåle. Må blive siddende i 8 dage hvis de ikke selv er faldet ud inden. Fungere godt ved bla. rygeafvænning, sukkertrang/vægttab og eksamens nervøsitet. Falder nålene ud i løbet af de første 2-3 dage da kontakt til klinikken for isætning af nye nåle uden beregning. 3 behandlinger med 8-10 dages interval for ialt 700Kr. Betales ved første aftale.

5 punkts øreakupunktur svare til NADA og virker særdeles godt mod bla. stress, søvnproblemer, rastløshed. Der sættes 5 nåle eller stålkugler i hvert øre og du ligger herefter og slapper af i 30 minutter med  rolig musik i baggrunden.  Jeg anbefaler behandling med cirka 1-2 uge imellem for fuld effekt. Antallet af behandlinger er forskelligt. Der er ofte effekt efter første gang men har udfordringen stået på gennem længere tid da kan det kræve flere behandlinger. Pris 300 kr. pr. gang.


Myggebehandling med akupunktur nåle: Efter behandling vil du opleve at myggene ikke viser den samme interesse for dig. Du kan stadig få myggestik men antallet og generne vil være markant mindre. Kan kræve 1-4 behandlinger oftest 2 før der er effekt. Effekten varer cirka 1 år for langt de fleste. Behandlingen tager 10 minutter og Pris 150 kr. pr. gang.


Ved alle behandlinger skal der medbringes et lagen/badehåndklæde til at ligge på samt evt. tæppe til at have over. Behandlingerne vil ellers pålægges en merpris på 25 kr. 

Hjemmekursus for mødre/fædre grupper:

Er du med i en mødre/fædre gruppe og har lyst til at holde et arrangement hvor i lærer hjemme zoneterapi til at afhjælpe jeres barns ubalancer f.eks ørepine, mavepine, gummesmerter ved nye tænder, fordøjelses gener, generel uro til sengetid osv så kontakt mig gerne. Kurset kan afholdes i klinikken eller privat hos en af jer. Pris 250 kr. pr. forælder for 1½-2 timers kursus hvis i er mellem  4 og 6 forældre i gruppen. Ring eller skriv så finder vi en tid.

Der gives ikke kredit. Behandlingen betales umiddelbart efter den er slut. Der kan betales med både Visacard, Visaelektron,  Mastercard, Maestro,  Appel Pay, Google Pay, Samsung Pay samt andre kontaktløse betalingsmåder og selvfølgelig kontanter. 

Det er muligt at købe gavekort på et ønsket beløb eller til en aftalt behandling

 🤩

Hvis du som eksisterende klient, henviser /anbefaler, en du kender til klinikken, kvitterer jeg med en behandling til dig, til halv pris. Husk blot, at dit navn skal nævnes  gerne ved tidsbestillingen og senest ved fremmødet på klinikken. 🤩

Del siden